La nostra finalitat és vetllar pel benestar dels nostres avis i àvies.

Som una residència ubicada a Súria al centre del Bages. La fundació va néixer l’any 1980 per tal de donar resposta a la necessitat del poble de tenir un centre per a la gent gran de qualitat, agradable i atent. La fundació és de caire privat i es regula segons criteris de la Generalitat de Catalunya i està configurada pel patronat i una direcció pròpia. 

Cinc anys més tard, el 1985, es va inaugurar el centre, que amb els anys no ha parat de créixer i millorar. Des de llavors hem mantingut ferm el nostre compromís a oferir una atenció als nostres residents i usuaris el més acurada possible.

Funcionem com a residència integral però també com a centre de dia amb un a capacitat de 25 plaçes, oferint transport propi per a ajudar als nostres residents a accedir al centre. També disposem d’un gran jardí, habitacions individuals i dobles, una gran sala d’actes, una capella amb servei de missa pels residents, gimnàs, sala de vetlla, biblioteca, sala d’estar i una unitat de deteriorament cognitiu (U.D.C) completament equipada.

 

El centre està totalment adaptat per a les persones amb dificultats de moviment, de manera que no existeixen barreres ni limitacions arquitectòniques. Disposem de rampes, ascensors i baranes que faciliten la mobilitat per totes les instal·lacions.

D’altra banda, destaquem la disponibilitat d’una gran quantitat de serveis que vetllen per a la satisfacció personal i per a la resposta personalitzada per als nostres residents i usuaris. Disposem de servei mèdic, de rehabilitació, de bugaderia, religiós, d’estètica,  de perruqueria i de bar. També cal destacar, que per poder oferir una resposta personalitzada tenim un equip tècnic configurat per metge, infermeres, psicòloga, treballadora social, animadora sociocultural, fisioterapeutes i terapeuta Ocupacional, que vetllen per poder donar una atenció personalitzada responent a les necessitats específiques dels residents i usuaris, tant a nivell físic i cognitiu com socio-emocional.

Al centre hi ha 94 places, 24 habitacions dobles i 46 habitacions individuals. Per tal de poder ingressar al nostre centre, cal complir els criteris d’admissió i ser major de 65 anys.

Residència d'avis Bell Repòs de Súria

Residència d'avis Bell Repòs de Súria