El nostre jardí té unes dimensions envejables i disposa de zones d’ombra així com bancs per seure i gaudir del paisatge. També una zona/mirador que permet gaudir de les vistes de forma única.
..........................................................

Instal·lacions jardí
Instal·lacions jardí
Instal·lacions jardí

Les habitacions tenen saleta i bona accessibilitat i no tenen barreres arquitectòniques. Tenen llits articulats, bany, terrassa i timbre per demanar ajuda.
.................
Habitació individual
Habitació doble

La sala d’actes té capacitat per 500 persones i és oberta als no residents, d’aquesta manera, els nostres avis i àvies poden gaudir de diferents espectacles si ho desitgen. La sala està totalment equipada i preparada per a les exigències tècniques de representacions teatrals, espectacles musicals, etc.
........
Instal·lacions sala d'actes / teatre

A la capella hi celebrem missa almenys un cop per setmana.
...........
Instal·lacions capella
Instal·lacions capella
Instal·lacions capella

Instal·lacions adaptades per a fer les activitats necessàries per al manteniment i la rehabilitació de les funcions psicomotrius.
...........
Instal·lacions gimnàs

Sala discreta i acollidora per donar l’últim adéu als nostres éssers estimats.
............................
Instal·lacions sala de vetlla

Espai que disposa d’una biblioteca privada d’aproximadament 2000 publicacions de diferent format i temàtica. D’altra banda també és i es presenta com l’espai on l’animació sociocultural porta a terme diverses de les activitats i programes específics que proposa per a l’oci i el lleure personal.
...................
Instal·lacions biblioteca
Instal·lacions biblioteca
Instal·lacions biblioteca

A la sala principal hi tenim servei de bar, taules, cadires i un enorme billar de carambola. D’altra banda també hi ha espais més adequats per al descans i la relaxació amb butaques i sofàs, alhora que aparells de TV i de reproducció de música per tal de promoure altres formes d’oci i entreteniment.
...........
Instal·lacions sala d'estar

Planta configurada per 15 llits, menjador, petita sala d’estar, sala d’estar d’activitats i banys. Tota la planta està pensada i adaptada a les necessitats específiques que sorgeixen de l’atenció de persones immersos en processos de deteriorament cognitiu, com per exemple baranes, butaques amb diferents angles de inclinació, cadires de rodes específiques per l'eliminació de les contencions físiques, taules, cadires, etc.
..........
Instal·lacions unitat de deteriorament cognitiu
Instal·lacions unitat de deteriorament cognitiu