32019juny
Inaugurem el mur de la UDC !

Inaugurem el mur de la UDC !

El passat 7 de Juny vam estrenar el mural realitzat a la unitat de deteriorament cognitiu (UDC). L’acte va ser amenitzat per Jordi Pujols i Sílvia Vinadé, professors de l’Escola Municipal de Música de Súria, acompanyats d’un petit refrigeri. Tots el personal i la majoria de residents van poder disfrutar d’aquest acte.

Read More
132019maig
Copa Catalunya de Rallye-Slot i Open de Súria

Copa Catalunya de Rallye-Slot i Open de Súria

Per tercer any consecutiu la nostra residència acull al teatre un parell de competicions de slots. La primera que comprèn l’Open de Súria del 24 al 25 de Maig. I la segona l’1 de Juny on es celebrarà la Copa Catalunya de Rallye–Slot.

Read More
202016set.
31 anys amb vosaltres

31 anys amb vosaltres

Veniu a celebrar amb nosaltres el nostre 31è aniversari aquest diumenge 25 de setembre. Podreu veure el programa d’actes a la imatge adjunta. Ens fa sentir molt orgullosos poder mantenir la il·lusió i la dedicació dels primers anys i una manera de celebrar-ho és poder compartir-ho amb tots vosaltres, així que us convidem i animem…

Llegir més
172016juny
Tenim terrasseta nova!

Tenim terrasseta nova!

Voleu acompanyar-nos aquest proper dimecres dia 22? Ens farà molta il·lusió poder estrenar amb vosaltres la nova terrassa exterior de la residència. Un espai fantàstic per poder gaudir de la natura que ens envolta i passar-hi molt bones estones. La inauguració començarà a les 11:30 i tindrem piscolabis, còctel i musiqueta, us hi esperem!

Llegir més
72016juny
Bell Repòs a la xarxa

Bell Repòs a la xarxa

Ens fa molta il·lusió poder compartir amb vosaltres aquesta notícia i és que hem estrenat el nostre nou lloc web. Una eina pensada per poder donar tota la informació necessària de la residència així com una via de comunicació directe amb tot aquell que necessiti contactar amb el centre. Es tracta d’un web pensat per…

Llegir més